Selecteer een pagina

INSTALLATIEBEDRIJVEN en BOUWBEDRIJVEN
mogen GRATIS al hun PROJECTEN uploaden,
met alle FOTO'S en YouTube VIDEO's.

Hier GRATIS aanmelden ! 

Projecten uploaden?

GRATIS en ONGELIMITEERD

allebouwproducten
door Bas de Groot
Gepubliceerd: juli 14, 2019 (5 jaar geleden)

Nieuwbouw woningen Julia’s Villa’s Wateringen

Het projectplan Julia’s villa’s bestaat uit 5 villa’s en 10 twee-onder-een-kap-woningen. Flexipol heeft in dit project onderhoudsarme dakgoten, windveren met klossen, deurluifels en lichtgewicht schoorstenen geleverd en gemonteerd. Alle producten zijn projectmatig geproduceerd om een perfecte pasvorm te monteren.

Over de afgelopen jaren heeft Boele & van Eesteren bij vele projecten Flexipol als partner betrokken om woningen te voorzien van onderhouds-arme, lichte producten. Een recent voorbeeld zijn de woningen in het project ‘Juliahof te Wateringen’.

In dit project heeft Flexipol Dakgoten, Windveren, Klossen, Lichtgewicht Schoorstenen en Deurluifels verzorgd – zowel de levering als de montage. En het resultaat mag er zijn!

In alles wat wij doen staat de klantwens centraal. Onze systemen zijn allen ingericht op flexibiliteit, zodat oplossingen geboden kunnen worden die precies passen bij uw project.

Om tot dit resultaat te komen heeft Boele & van Eesteren gebruik gemaakt van een bestaand mallensysteem van Flexipol. In dit systeem wordt de maatvoering projectmatig ingevuld, zodat deze altijd perfect aansluit bij de constructie. Bovendien kunnen hoekstukken naadloos uit de mal worden gehaald, wat een strakke, naadloze afwerking garandeert.

Het projectplan Julia’s villa’s bestaat uit 5 villa’s en 10 twee-onder-een-kapwoningen. Flexipol heeft in dit project onderhoudsarme dakgoten, windveren met klossen, deurluifels en lichtgewicht schoorstenen geleverd en gemonteerd. Alle producten zijn projectmatig geproduceerd om een perfecte pasvorm te monteren.

– De dakgoten worden naadloos geproduceerd, waardoor deze gegarandeerd lekvrij zijn! Deze kunnen bovendien als één geheel, inclusief doorlopend plafond, gemonteerd worden.
– Dankzij het lichte gewicht kunnen de schoorstenen zonder hulpstaal op de kap worden geplaatst. De steenstrips zijn gematched aan het gevelmetselwerk, waardoor deze niet van echt te onderscheiden zijn.
– De deurluifels kunnen rechtstreeks aan het metselwerk worden bevestigd. Hierdoor kunnen ze aan het einde van het bouwtraject worden geplaatst en is de kans op beschadigingen minimaal.

De bewoner geniet hierdoor jarenlang van een hoogwaardige afwerking -zonder schilderwerk!

 

Flexipol Composites BV

Schelphorst 48
1771 SN Wieringerwerf

Tel: 0228 – 35 95 60

uw Projecten GRATIS uploaden?

Plaats hier GRATIS en ONGELIMITEERD al uw Projecten, voorzien van Foto's + Video's.