Selecteer een pagina

INSTALLATIEBEDRIJVEN en BOUWBEDRIJVEN
mogen GRATIS al hun PROJECTEN uploaden,
met alle FOTO'S en YouTube VIDEO's.

Hier GRATIS aanmelden ! 

Projecten uploaden?

GRATIS en ONGELIMITEERD

allebouwproducten
door Bas de Groot
Gepubliceerd: juli 15, 2019 (5 jaar geleden)

Projectuitwerking fabriek Waaijenberg Mobilieit Veenendaal
Waaijenberg Mobiliteit is de enige fabrikant van 45 km voertuigen in Nederland. Waaijenberg heeft in alle drie de filialen een eigen, ruime werkplaats. Zo ook de vestiging in Veenendaal, waar zich tevens de fabriek bevindt

Vraagstuk
Mariska Waaijenberg, eigenaresse van het pand, vertelt: “De fabriek in Veenendaal vereiste het nodige onderhoud. Het pand was voorzien van lekkende lichtstraten. Ik was ronduit ontevreden en dus werd er naar iets nieuws gezocht. Wat de volgende stap voor mij werd, hing af van meerdere aspecten. In deze unieke fabriek werken namelijk mensen die een product maken waar ze dagelijks trots op zijn. Een goede werkplaats in de fabriek vraagt om goede verlichting. Bij voorkeur natuurlijk door middel van daglicht. Het is fantastisch als de mensen op de werkvloer de juiste verlichting hebben. Je wil namelijk dat de medewerkers goed kunnen functioneren.”

Oplossing
Mariska: “Vanwege bovengenoemde reden is de keuze voor een passend alternatief belangrijk. Tel daar energiebesparing en lichtopbrengst bij op en de keuze is snel gemaakt. Ondanks dat ik geen verstand had van het product, wist ik door middel van een daglichtplan wat ik kon verwachten.”
De lekkende lichtstraten zijn vervangen door 16 Solatubes. Er is gekozen voor type 330 DS; perfect voor hogere bedrijfshallen zoals deze. De Optiview plafondplaat vormt de afwerking van de daglichtbuis. Deze plafondplaat zorgt voor een bredere verspreiding van het daglicht.

Testimonial
Werknemer: “Daglicht werkt het beste, dat is het fijnste licht om in te werken. Met de komst van de Solatubes hoeft kunstverlichting van mij niet meer aan.”

Mariska, eigenaresse pand: “Techcomlight als bedrijf komt laagdrempelig en tegelijkertijd professioneel over. Ik ben tevreden, want het is simpelweg een briljant product. Door de juiste begeleiding en expertise die ze in huis hebben is een perfecte vertaling naar een goed verlichte ruimte gemaakt. Ze denken mee, zijn oplossingsgericht en mijn vraag is naar tevredenheid ingevuld. Er is precies geleverd waar ik op hoopte en meer!”

 

Contactgegevens

TECHCOMLIGHT NEDERLAND B.V.
Boylestraat 46, 6718 XM Ede

Tel: +31 318 693 820

uw Projecten GRATIS uploaden?

Plaats hier GRATIS en ONGELIMITEERD al uw Projecten, voorzien van Foto's + Video's.