Selecteer een pagina

INSTALLATIEBEDRIJVEN en BOUWBEDRIJVEN
mogen GRATIS al hun PROJECTEN uploaden,
met alle FOTO'S en YouTube VIDEO's.

Hier GRATIS aanmelden ! 

Projecten uploaden?

GRATIS en ONGELIMITEERD

allebouwproducten
door Bas de Groot
Gepubliceerd: juli 15, 2019 (5 jaar geleden)
Plaats
Horssen

OVER BREEDVELD

Leverancier van: Paneelwanden, Vouwwanden, Glaswanden, Schuifwanden

Altijd in beweging
Oog voor kwaliteit en flexibiliteit lopen al sinds jaar en dag als een rode draad door de BREEDVELD-organisatie. Dat is niet alleen een genot voor de eindgebruiker, maar ook voor BREEDVELD-team zelf. Want dit team is pas tevreden als ú dat ook bent. Ook financieel weten we u op gepaste wijze te bedienen. Aan de hand van een doordacht advies krijgt u de wand met de kwaliteiten die u nodig heeft. Niets te veel en niets te weinig.

Inspirerend sinds 1906
BREEDVELD is in 1906 in Rotterdam opgericht en heeft sindsdien nooit stilgezeten. Het bedrijf is consequent blijven investeren. In nieuwe technieken, in nieuwe markten en in het team. Het resultaat is een gezond en inspirerend bedrijf met ongekende ervaring en expertise. En met een sterk en flexibel team waarin het enthousiasme voor het product en het bedrijf voelbaar is. BREEDVELD is internationaal bekend onder de naam ATTACA.

Bewezen VCA-, ISO en FSC®-kwaliteiten
Dat BREEDVELD kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan, roepen we natuurlijk het liefst dagelijks van de daken. Nog mooier is het als organisaties om ons heen dat bevestigen. Met gepaste trots verwijzen we graag naar onze certificeringen. Het betreft niet alleen de ISO 9001-certificering, maar ook het VCA-certificaat en de FSC-certificering.

Het ISO 9001-certificaat is een internationale normering, waarmee we aantonen dat we over een goed uitgedacht managementsysteem beschikken, dat leidt tot een verhoogde klanttevredenheid. Het VCA-certificaat staat voor Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers. Het is een veelzijdig en compleet programma waarmee BREEDVELD objectief en structureel is getoetst en gecertificeerd op veiligheid, gezondheid en milieu. De FSC-certificering geeft aan dat BREEDVELD haar wanden mag leveren onder het FSC-keurmerk. Het internationale, onafhankelijke FSC-keurmerk verzekert dat grondstoffen voor hout- en papierproducten afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen, met alle aandacht voor de mensen die van het bos afhankelijk zijn. Alle grote milieu- en ontwikkelingsorganisaties bevelen FSC aan. Dit in wandenland unieke certificaat onderstreept nog eens hoe BREEDVELD bezig is met maatschappelijk verantwoord ondernemen.

 

Contactgegevens

BREEDVELD
mobiele wandsystemen
Rijdt 5
6631 AN HORSSEN

T +31(0) 487 542 888

uw Projecten GRATIS uploaden?

Plaats hier GRATIS en ONGELIMITEERD al uw Projecten, voorzien van Foto's + Video's.